Читај ми!

Петровић: Добро што ЕУ показује ентузијазам

Било би добро да званичници Србије учествују у кампањи за локалне изборе на Косову, рекао Душан Петровић. Шеф посланичке групе Заједно за Србију каже да је добро што је у Бриселу отворена тема о забрани уласка српским званичницима на Косово и што ЕУ показује ентузијазам да суочи заинтересоване стране.

Шеф посланичке групе Заједно за Србију Душан Петровић изјавио је да је добро што је у Бриселу отворена тема о забрани уласка српским званичницима на Косово и што Европска унија показује озбиљан ентузијазам да суочи заинтересоване стране.

Петровић је новинарима у парламенту рекао да би било добро да званичници Србије учествују у кампањи за локалне изборе на Косову и да је за косовске Албанце, грађане Србије, регион Западног Балкана и ЕУ добро да излазност Срба и неалбанског становништва буде што већа.

"Свако ко може да допринесе већој излазности, требало би да има прилику да у томе учествује. Шта ће се десити, видећемо данас и сутра, па ће Влада према томе моћи да се постави", рекао је Петровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи