Читај ми!

Вучић прихватио Ђиласов позив на ТВ дуел

Александар Вучић прихватио позив Драгана Ђиласа на ТВ дуел, али је затражио да у њему учествују и лидери из ДСС-а и ЛДП-а. Нека сва тројица седну преко пута мене и кажу шта замерају новој влади, рекао Вучић за лист "Информер".

Потпредседник Владе Србије Александар Вучић прихватио је данас позив председника ДС-а Драгана Ђиласа на ТВ дуел, али је затражио да у њему учествују и лидери опозиције из Демократске странке Србије и Либерално-демократске партије.

"Иако сам тренутно веома заузет, спреман сам да се одазовем позиву господина Ђиласа. Само тражим да то буде дуел са свом тројицом лидера опозиције, дакле са Ђиласом, али и Јовановићем и Коштуницом. Нека сва тројица седну преко пута мене и кажу шта замерају новој влади, а ја им обећавам да ћу одговорити на сва њихова питања", рекао је Вучић за београдски лист Информер.

Председник ДС-а Драган Ђилас позвао је Вучића на ТВ дуел након што је потпредседник владе споменуо његово име говорећи о великом дефициту и јавном дугу Србије.

"Реците ми тог генија који може то (проблем дугова) да реши пре 2016. године. Јел' то можда Ђилас? Јел' решење оно што је он урадио у јавним предузећима у Београду?! Па закукаће цела Србија кад за месец дана буду познати биланси градских јавних предузећа", рекао је Вучић.

Ђилас, који је смењен са места градоначелника Београда, на те је критике одговорио да је спреман да Вучићу "у четири ока" објасни како да реши питање дугова државе.

"Сваки Београђанин види где је отишло 315 милиона евра за колико смо задужили Београд у пет година, али нема човека у Србији који може да одговори на где је отишло четири милијарде евра за колико су Александар Вучић и ова влада задужили Србију у ових 14 месеци", рекао је Ђилас.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи