Читај ми!

Ђилас позвао Вучића на ТВ дебату

Поводом изјаве Александра Вучића да "пита генија Ђиласа како да се задуживање реши", поручујем му да сам увек спреман да му објасним како, реаговао је председник ДС-а Драган Ђилас и позвао Вучића на ТВ дебату.

Председник Демократске странке Драган Ђилас поручио је лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу, поводом његове изјаве да „пита генија Ђиласа како да се задуживање реши", да је увек спреман да му објасни "како".

У писаној изјави прослеђеној медијима, Ђилас је реаговао на оно што је Вучић рекао о њему за Телевизију Прва.

Реагујући на изјаву да ће "Београд и Србија закукати када виде билансе београдских јавних предузећа", Ђилас каже да се види где је отишао новац у Београду.

Председник ДС-а истиче да сваки Београђанин види где је отишло 315 милиона евра за колико се Београд задужио у пет година, али да "нема човека у Србији који може да одговори где је отишло четири милијарде евра за колико су Александар Вучић и ова влада задужили Србију у ових 14 месеци".

"Нудим господину Вучићу да о томе и свим осталим темама, које покреће када насупрот њега не седи нико из опозиције, разговарамо на било којој телевизији, у било ком термину који он одабере", рекао је Ђилас.

Ђилас је навео и да је захвалан што је Вучић покренуо тему о његовом прогону, али и да не тражи заштиту за себе и своју породицу "од напада који трају већ 12 месеци", јер, како каже, мета тих напада није само он.

"Тражим од свих који имају утицај да се поштују права свих оних чланова ДС који су унапред обележени као криминалци, које хапсе и држе у притворима, јер то уништава животе и њих и њихових чланова породице", каже Ђилас.

Након изјаве Драгана Ђиласа реаговао је Драгослав Николић, члан СНС-а и бивши члан ДС-а, који је медијима доставио дозволе за које је Ђилас тврдио да их нема и позвао га на ТВ дуел.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи