Читај ми!

Цвијан: Некоректно омаловажавати стране инвеститоре

Некоректно је да се омаловажавају страни инвеститору у тренутку када долазе у Србију, каже посланик СНС-а Владимир Цвијан, реагујући на изјаву посланика ДС-а Јанка Веселиновића.

Посланик Српске напредне странке Владимир Цвијан поручо је да је некоректно да се у време када страни инвеститори долазе у Србију они омаловажавају и нагласио да је потребно да сви политички фактори настоје да створе амбијент за привлачење инвестиција.

Цвијан је на конференцији за новинаре у републичком парламенту рекао да је заменик шефа посланика Демократке странке Јанко Веселиновић изнео тврдње "које би могле да буду увреда за стране инвеститоре".

Веселиновић је током скупштинске дебате о изменама Закона о јавној својини, критикујући Владу, рекао да се сада земља продаје "приватној породици из Емирата".

"Како смо ми продали све када ви сада продајете земљу 'Етихаду', аеродроме, авионе, не знам шта све намеравате продати приватној породици из Емирата", рекао је Веселиновић.

Цвијан сматра да је то некоректно и да би сви у Србији требало да се боре да економска ситуација буде боља и да се "не упућују личне увреде страним инвестиротима, а нарочито не пријатељима из УАЕ".

Позвао је све политичке факторе да "не раде ствари које би ишле на штету привлачења страних инвестиција" и навео да се нада да је Веселиновић то рекао у жару политичке борбе.

Цвијан је рекао да жели испред СНС да упути извињење инвеститорима из Емирата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи