Читај ми!

Стефановић: Не треба затварати врата Приштини

Одлука Приштине да забрани улазак српским званичницима на Косово и Метохију је лоша, али на то никако не би требало одговорити затварањем врата, рекао шеф посланика ДС-а Борислав Стефановић.

Пеф посланичке групе ДС-а Борислав Стефановић рекао је да одлука Приштине да забрани улазак српским званичницима на Косово и Метохију је лоша, али на то никако не би требало одговорити затварањем врата.

"Порука Приштине је лоша, она је ирационална, али уколико би влада одлучила да затвори врата, то би било такође лоше и вратила би се Србима на Косову који очекјују помоћ и подшку владе", рекао је Стефановић новинарима у парламенту.

Он је оценио да је влада, која би евентуално сама "одлучила да залупи врата лоша влада" и истакао да треба све учинити да се та одлука Приштине отклони.

Стефановић, међутим, сматра и да најављивање могућности да Србија више не учествује у дијалогу са Приштином говори да се ближе парламентарни избори и да се премијер и лидер СПС Ивица Дачић враћа "у препознатљиву демагошку матрицу којом жели да мобилише своје бирачко тело".

"То је поново чврст, непоколебљив и патриотски Дачић", рекао је шеф посланика ДС и оценио да верује да овога пута лидер социјалиста "неће успети да превари грађане".

Стефановић је још једном подвукао да је у моменту када Србе треба подстаћи да изађу на изборе "ван сваке памети да се забрањује људима из централне Србије да дођу на Косово".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи