Читај ми!

Вучић: Већина разуме оно што радимо

Мислим да већина људи у Србији разуме да радимо најбоље за нашу земљу и најбоље за наш народ, каже вицепремијер Александар Вучић. У изјави за РТС поручује да не замера никоме ко је из Београда са скупа против бриселског споразума упутио претње.

Први потпредседник Владе Александар Вучић у изјави за РТС поручује да не замера никоме ко је из Београда са скупа против бриселског споразума упутио претње.

"Мислим да су грађани Србије на најбољи могући начин реаговали, могли сте да видите колико је људи дошло на скуп и мислим да је то апсолутно најбоља реакција људи у Србији", рекао је Вучић наводећи да већина људи у Србији разуме да Влада ради најбоље за земљу и најбоље за наш народ. 

Први потпредседник Владе каже да никоме од њих не замера ништа, јер, како је рекао, можда неки од њих и верују у то што говоре.

"Колико ми је чиста савест и колико сам поносан на борбу како бисмо урадили највише за косовско-метохијске Србе показује и чињенинца да ћу у недељу без обзира на све што би неки говорили отићи не само у Лепосавић, већ и у Косовску Митровицу", рекао је Вучић, коме је вечерас уручена награда "Најевропљанин године".

Вучић је нагласио да је спреман да чује све тешке речи и уверен да ће неки хтети да чују и аргументе који су другачији.

"Трудићу се да објасним да је Србија дала и учинила најбоље што је могла и да свом народу жели све најбоље, да ће са заједно са својим народом у будућности радити и да ћемо успети да сачувамо и Устав а истовремено се понашати у складу са интересима неких будућих генерација", рекао је Вучић.

То значи да ћемо бринути о реформама, модернизацији и напретку Србије, рекао је вицепремијер.

"Мој посао је да се борим за грађане Србије и сигуран сам да ће грађани знати то да оцене", истакао је Вучић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару