Читај ми!

СНС: ДС се служи јефтиним триковима

ДС се служи јефтиним маркетингом и уличиним триковима, саопштио СНС и оценио да их не изненађује став Демократске странке и шефа посланичке групе те партије Борислава Стефановића који напор државног врха да се у Србији коначно сви уједине виде као маркетиншке трикове.

Српска напредна странка саопштила је да их нимало не изненађује став Демократске странке и шефа посланичке групе те партије Борислава Стефановића, који "напор државног врха да се коначно сви у Србији уједине и сложе како би нашли најбоље решење у овом тешком тренутку виде као маркетинг".

Шеф посланичке групе ДС-а Борислав Стефановић раније је оценио да је свима јасно да су политички представници Срба са севера Косова већ пристали на бриселски споразум, а да разговори са њима служе, пре свега, у страначке и маркетиншке сврхе.

Одговрајући на ову изјаву Стефановића, у саопштењу СНС се наводи да се ДС служи "јефтиним маркетингом и уличним триковима" свих ових година.

"Отуда верују да су сви исти као они, манипулатори којима су увек били пречи ускостраначки интереси и фотеље од добробити за све грађане Србије. Заслепљени похлепом, комплексима и опчињени свим оним парама које су отели од грађана Србије, у свему виде прилику да профитирају, па чак и на уштрб државних и националних интереса", наводи се у саопштењу СНС-а.

Грађани, како се истиче у саопштењу, одлично знају да је ДС показала своју способност само у "бесрамном пљачкању Србије, јер ништа друго никада нису умели да ураде".

"За разлику од демократа, СНС води озбиљну, одговорну, државотворну политику и решава наслеђене нагомилане проблеме, које они нису имали храбрости ни да погледају, а камоли да реше", закључује се у саопштењу СНС-а.

СНС нема ништа против седнице о економској ситуацији 

Подовом захтева ДС-а да се одржи седница Скупштине посвећена економској ситуацији у земљи, шеф посланичке групе СНС-а Верољуб Арсић је изјавио да та странка нема ништа притив да, када се стекну услови за то, Скупштина разматра економску и социјалну ситуацију у Србији.

Арсић сматра да је Демократска странка која тражи ту седницу најодговорнија за тешко економско стање.

"Демократска странка је била на власти 12 година и мени је смешно да они окривљују министра Млађана Динкића који је с њима био на власти, а не признају своју одговорност", рекао је Арсић новинарима у Скупштини.

Арсић је рекао да СНС нема ништа против тога да парламент када буде било могуће одржи седницу о економској и социјалној ситуацији у Србији, али је додао да верује да се ДС не би свидело оно што би се могло чути.

Шеф посланичке групе СНС рекао је и да је претходна влада коју је предводио ДС оставила велике дугове и проблеме са Развојном банком Војводине и Агробанком које садашња власт мора да решава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару