Читај ми!

УРС подржао рад министара из те странке

УРС подржава рад и резултате министара из редова те странке. Ако је грех изградити аутопут квалитетно и на време, ако је грех омогућити да Фијат послује у Србији, ако је грех изградити нове петље и омогућити да овај пут постане жила куцавица Шумадије, нека они који мисле да је то грех слободно затворе тај пут, саопштава УРС.

Уједињени региони Србије подржали су рад и резултате министарке регионалног развоја и локалне самоуправе Верице Калановић и других министара из те странке и затражили од правосудних органа да испитају све медијске наводе о малверзацијама политичара, а од медија да сносе одговорност за "јавну реч, нечије блаћење и рушење угледа".

Како се наводи у изјави достављеној медијма члана председништва УРС Владимира Илића та странка у потпуности подржава рад и резултате министара из редова УРС-а.

"Ако је грех изградити аутопут квалитетно и на време, ако је грех омогућити да Фијат послује у Србији, ако је грех изградити нове петље и омогућити да овај пут постане жила куцавица Шумадије, нека они који мисле да је то грех слободно затворе тај пут", рекао је Илић.

Он је додао да је у земљи у којој се грађевинске дозволе чекају у просеку 270 дана, у којој се више од 6 месеци чека на сагласности, и у којој километар ауто-путева често кошта по пет пута више него у свету "изгледа најбоље не радити ништа и не преузимати одговорност".

"У потпуности подржавамо рад правосудних органа и тражимо да испитају све медијске наводе о свим политичарима. Али, пошто добро знамо како изгледа када некога медијски унизе и осуде без суда, тражимо да и медији, уколико износе неистине, сносе одговорност за јавну реч, нечије блаћење и рушење угледа", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару