Читај ми!

ДС: Тражимо истину о Косову

Тражимо да државно руководство каже истину о Косову, изађе са предлогом решења и покаже одговорност према европској будућности Србије и њеним грађанима, саопштава ДС. Демократе нуде помоћ за решавање косовског проблема.

Демократска странка поново је затражила да државно руководство каже истину о Косову, изађе са предлогом решења и покаже одговорност према европској будућности земље и грађанима.

Демократе су понудиле помоћ за решавање тог проблема, иако је, како наводи та странка, "данашња власт у време када је ДС водип преговоре, а ситуација у Србији била много повољнија, спречавала да се постигне било какав договор о Косову".

"Данас видимо да изјаве преговарача након састанака нису биле истините и да је власт лошим преговарањем угрозила европску будућност Србије. Зато ДС као одговорна странка још једном нуди помоћ да се овај проблем реши", наводи се у саопштењу.

ДС оцењује да је актуелна власт лошим преговарањем о Косову угрозила европску будућност Србије.

У саопштењу се наводи да демократе "већ 23 године сматрају да се само кроз чланство у Европској унији Србија може сврстати у ред савремених, развијених земаља које својим грађанима пружају шансу да живе у стабилном, демократском и економски развијеном друштву".

Србија једино у савезништву са државама Европе, а никако кроз сукобе са њима, може да заштити своје интересе и обезбеди добар и квалитетан живот својим грађанима, додаје ДС.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи