Читај ми!

Николић са Кирбијем

Србија је преговоре у Бриселу схватила као преговоре о приступању ЕУ, а не о статусу Косова и Метохије, и веома је разочарана њиховим исходом, рекао председник Томислав Николић на састанку са амбасадором САД Мајклом Кирбијем.

Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је у Београду са амбасадором Сједињених Америчких Држава Мајклом Кирбијем. На састанку се разговарало о недавно одржаним преговорима у Бриселу између делегација Републике Србије и привремене администрације у Приштини.

Николић је оценио да је Србија преговоре у Бриселу схватила као преговоре о приступању Европској Унији, а не о статусу Косова и Метохије, и да је веома разочаран њиховим исходом.

Разговарајући о нормализацији односа у региону, амбасадор Кирби је рекао да је од почетка мандата председника Николића на сасвим нов, квалитетан начин приступљено успостављању што бољих односа између држава југоисточне Европе.

Председник је истакао да је Србија посвећена успостављању добрих односа са земљама у региону и да ће и убудуће на томе инсистирати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи