Читај ми!

Дежер очекује напредак

Шеф делегације Европске уније у Србији Венсан Дежер рекао да постоје добре шансе да се постигне напредак у данашњем дијалогу и да ће учесници дијалога имати и додатно време ако буде потребно.

Ако дође до споразума Београда и Приштине о заједници српских општина на Косову и Метохији, учесници дијалога, ако буде потребно, имаће још времена на располагању, изјавио је шеф делегације Европске уније у Србији Венсан Дежер.

Дежер је рекао да ће данашњи разговори бити веома интензивни и да неће бити лаки, али да је припрема за данашњу рунду дијалога такође била веома интензивна и да се стога нада да ће до резултата доћи.

"Мислим да имамо добру шансу да дођемо до споразума. Уколико је потребно време као код стратегије о правосуђу, имаћемо још времена, јер циљ није само да се постигне споразум, већ да се он добро спроведе и да учини бољим живот људи на тој територији", казао је Дежер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи