Читај ми!

СНС: Има ли горих кадрова од оних из ДС-а?

Реагујући на изјаву Борислава Стефановића, СНС пита демократе да ли стварно мисле да на свету постоје гори кадрови од њихових. Стручњаци ДС-а су пљачкали грађане, пустошили државну касу и од Србије направили земљу незапамћене несигурности, наводи СНС.

Српска напредна странка оценила је да су "стручњаци" Демократске странке пљачкали грађане, пустошили државну касу и од Србије направили земљу незапамћене несигурности и запитала ДС да ли стварно мисли да од њихових постоје гори кадрови.

СНС је у саопштењу поручио ДС-у да се џаба нада да су сви исти као они – "заједљиви манипуланти и надахнути распиривачи мржње према свему и свакоме ко представља напредак Србије" и оценио да ДС има необјашњиву потребу да, демагошким тезама, у евидентном лечењу комплекса, даје лекције онима који су њихова сушта супротност.

Реагујући на изјаву шефа посланичке групе ДС-а Борка Стефановића да је проблем СНС-а у нестручности кадрова, "који имају добре циљеве и намеру, али немају стручност, знање и искреност да до тога дођу" и да ко год да је од њих у Влади неће донети нови квалитет грађанима, напредњаци су запитали демократе "да ли стварно мисле да на свету постоје гори кадрови од њихових".

"Њихови 'стручњаци' неуморно су пљачкали грађане Србије, пустошили државну касу, склапали срамне уговоре на штету државе и од Србије направили земљу незапамћене несигурности", наводе у СНС-у.

СНС сматра и да је председник ДС-а Драган Ђилас "права слика и прилика "демократске тајкунизације Србије" и да је то човек који је, "користећи политичке привилегије, за само неколико година створио бизнис империју, а својим богатством и дан-данас смеје се у лице осиромашеним и опљачканим грађанима Србије".

Напредњаци констатују да је "на срећу, време које је ДС узалуд потрошио грађанима Србије далеко иза нас", а да је СНС тај који враћа наду и чини максималне напоре да Србија коначно постане модерна, уређена, економски снажна држава.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару