Читај ми!

ДСС: Дачић је лажни премијер

Није лаж да је Косово српско, као што каже Дачић, већ је права лаж да Дачић брани српске националне и државне интересе, рекао портпарол ДСС-а Петар Петковић.

Демократска странка Србије оценила је да је Ивица Дачић "лажни премијер" и да о решењу косовског питања треба да се изјасни највећа странка власти - Српска напредна странка.

У изјави портпарола ДСС-а Петра Петковића наводи се да "није лаж да је Косово српско, као што каже Дачић, већ је права лаж да Дачић брани српске националне и државне интересе".

"Дачић је у правом смислу осрамотио премијерски положај и он не заслужује да буде председник Владе Србије. Пошто Дачић заправо и не води Владу него је води потпредседник Владе и СНС, може се с правом рећи да је Дачић лажни премијер. Зато је једино и право питање шта ће СНС урадити поводом косовског питања, јер одлуке заправо доноси СНС", навео је Петковић.

Председник Владе Дачић написао је у тексту за НИН да се 10 година лагало да је "Косово наше".

"Лагало се да је Косово наше, па је то чак и озваничено и Уставом. Данас, тај исти Устав ни најмање не помаже. Председник Србије не може на Косово, као ни председник Владе, министри, полиција и војска", рекао је Дачић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи