Читај ми!

УРС задовољан својим министрима

Портпарол УРС-а Марко Селаковић рекао да су Уједињени региони задовољни радом својих министара у Влади. УРС се не бави питањем хоће ли бити избора, већ ради свој посао и радиће га док год траје Влада, рекао је Селаковић.

Уједињени рагиони Србије су апсолутно задовољни радом својих министара и не баве се питањем хоће ли бити избора, већ раде своје посао и радиће га докле год буде трајала Влада, рекао је портпарол УРС-а Марко Селаковић.

Селаковић је, поводом реконструкције Владе, коју је најавио вицепремијер Александар Вучић, рекао да су Уједињени региони спремни у сваком тренутку да разговарају о раду својих министара и то не само у Скупштини, на Влади или на органима странке, већ и пред грађанима.

"Да ли ће бити избора или не није питање за УРС, што се нас тиче ми радимо у овој влади максимално и радићемо докле год буде трајала. УРС има 16 посланика, а Влада у овом тренутку има подршку више од 140 посланика, па чак и без УРС-а има већину. Према томе, питање да ли ће се ићи на нове изборе није питање којим се УРС бави - ми радимо", рекао је Селаковић.

Он је додао да је Председништво УРС-а анализирало рад министара те странке и да је оцењено да они раде у интересу државе и тимски, о чему говоре резултати, а да ће о томе јесу ли ти резултати довољно добри судити грађани.

Упитан како су у УРС-у разумели поруку првог потпредседника Владе о реконструкцији и изборима, Селаковић је рекао да је то питање за аналитичаре и поновио да се УРС бави радом, а не причом.

"Наши људи раде свој посао и радиће га докле год Влада траје и нема ту шта да се разуме или не. То је једноство тако, јер се ми бавимо радом, а не причом. Немамо ми шта да тумачимо поруке, нити је циљ и идеја да тумачимо било чије поруке. Нама је циљ и идеја да анализирамо оно што смо урадили и зато и кажемо - нека о нама говоре наши резултати", рекао је Селаковић.

А на питање ко би од министара могао да буде вишак у евентуалној реконструкцији Владе, Селаковић је рекао да УРС није приметио никакво незаодовољство радом њихових министара, а да њихови коалициони партнери боље од њих знају да анализирају рад својих министара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи