Читај ми!

Динкић смењује Хомана

На основу навода медија о начину пословања ЈП 'Емисиона техника и везе” лидер УРС-а Млађан Динкић покренуо иницијативу за разрешење његовог директора Владимира Хомана, саопштено је из те странке.

Лидер Уједињених региона Србије Младјан Динкић покренуо је иницијативу за разрешење директора Јавног предузећа "Емисиона техника и везе" Владимира Хомана, саопштено је из УРС-а.

"На основу навода медија о начину пословања ЈП 'Емисиона техника и везе' и директора тог предузећа Владимира Хомана лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић покренуо је иницијативу за разрешење директора ЈП 'Емисиона техника и везе', наводи се у саопштењу.

УРС, како се додаје у саопштењу, имају нулту толеранцију на бахатост и не стоји нити ће икада стајати иза бахатог понашања било ког функционера или директора.

Из Региона наводе и да нико не сме да се заклања иза партијске књижице нити да користи јавне функције за стицање личних привилегија.

УРС је позвао грађане да укажу на било какав случај корумпираног и бахатог понашања било ког функционера те странке на било ком нивоу.

"Уколико се ови наводи покажу истинитим, таквим људима неће бити места у Уједињеним регионима Србије нити на било каквим функцијама", закључује се у саопштењу.

Како је објављено на сајту Пиштаљка, Хоман користи два службена аутомобила, од којих је један и у радно време паркиран испред његове куће.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи