Читај ми!

Протест радикала у Нишу

Поводом десете годишњице одласка Војислава Шешеља у Хашки трибунал Српска радикална странка одржала у Нишу протестни скуп. Са скупа поручено да је задатак СРС да пробуди слободарски дух у српском народу.

Српска радикална странка одржала је у Нишу протестни скуп и шетњу поводом
десете годишњице одласка председника странке Војислава Шешеља у Хашки трибунал.

Са скупа, коме је присуствовао велики број грађана, функционери странке поручили су да је задатак СРС да окупи све српске патриоте и пробуди слободарски дух у српском народу.

Како се наводи у саопштењу СРС, на скупу су говорили заменик председника странке Немања Шаровић, потпредседници Вјерица Радета и Зоран Красић, потпредседник Извршног одбора Марко Миленковић и председник ОО Палилула Ниш Никола Савић.

Без обзира на сва искушења кроз која пролази, Српска радикална странка 23 године истрајава и доследно спроводи идеологију српског национализма, рекао је Шаровић.

Он је позвао грађане Србије да не наседају на изјаве квазипатриота који су данас против Европске уније, а који су, када су били на власти, слепо испуњавали све њене налоге.

Задатак наше странке је да поново покаже да постоји перспектива ван ЕУ, да се српски народ неће одрећи својих светиња и да је једина будућност Србије у сарадњи са пријатељским државама које не траже уступке, већ хоће да са нама сарађују на равноправној основи, рекао је Шаровић.

Једночасовни скуп је протекао без инцидената.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи