Читај ми!

Потврђено пријатељство на највишем нивоу

Посетом председника Томислава Николића Турској пријатељство две земље је потврђено на највишем нивоу, као велики корак након вишегодишњег рада на успостављању економске и сваке друге сарадње са Турском, каже Сулејман Угљанин.

Министар без портфеља у Влади Србије Сулејман Угљанин изразио је задовољство резултатима посете председника Томислава Николића Турској.  

"Пријатељство две земље је том посетом потврђено на највишем нивоу као велики корак након нашег вишегодишњег рада на успостављању економске и сваке друге сарадње с Турском", навео је Угљанин у саопштењу.  

Угљанин је рекао да ће следећа прилика за наставак економске сарадње бити већ крајем фебруара, када се у Анкари одржава састанак Мешовитог комитета за економску сарадњу Србије и Турске, чији је копредседавајући Угљанин.

Он је додао да су улагања турских фирми у Србију, као и кредит Ексим банке о којем се договара, резултат рада Комитета.

"Изузетно сам задовољан резултатом посете председника Николића Турској. Пријатељство наше две земље је том посетом потврдјено на највишем нивоу као велики корак након нашег вишегодишњег рада на успостављању економске и сваке друге сарадње са Турском, рекао је Угљанин.

Министар се захвалио турском председнику Абдулаху Гулу што је искрено подржао сарадњу са Србијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи