Читај ми!

Председништво СНС-а у понедељак

Седница Председништва СНС-а биће одржана у понедељак, незванично сазнаје Танјуг.

Седница Председништва Српске напредне странке биће одржана у понедељак, незванично сазнаје Танјуг у СНС-у.

У странци нису могли да прецизирају теме састанка.

Односи у Влади, као и питање ванредних парламентарних избора могли би да буду једна од тема састанка, судећи по чињеници да медији, али и део званичника из владајуће коалиције већ дуже време иступају у јавности на ту тему, посебно са интзензивирањем борбе против корупције.

Суштина тих иступа је да ванредне изборе нико не искључује, да их се нико не боји, али да у овом тренутку нису потребни.

Министар Расим Љајић је ових дана изјавио да је боље да се одрже, него да се целе године шпекулише о њима, а министарка Верица Калановић је оценила да су приче о изборима "претеране".

Европске интеграције, односно добијање датума за почетак преговора је такoђе један од приоритета српске владе, односно владајуће коалиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи