Читај ми!

Павићевић официр за везу са Приштином

Влада Србије би следеће недеље требало да званично именује Дејана Павићевића на место официра за везу са Приштином, наводе "Вечерње новости".

Шеф преговарачког тима за технички дијалог Београда и Приштине Дејан Павићевић биће официр за везу са Приштином и Влада Србије би следеће недеље требало да га званично именује на то место, пишу Вечерње новости.

Лист наводи да би Београд свог официра за везу требало да пошаље у Приштину до 15. фебруара.

Павићевићев задатак биће да надгледа примену споразума договорених у Бриселу, а коначне смернице до краја идуће недеље требало би да добије од премијера Ивице Дачића и Канцеларије за Косово и Метохију.

Приштина је раније најавила да ће њен официр за везу бити Љуљзим Пеци, који на ту дужност стиже са места амбасадора Косова у Шведској.

Дачић је поновио да официри за везу неће имати дипломатски статус нити ће бити увертира за отварање амбасада, него ће искључиво имати задатак да помажу у комуникацији и да надгледају спровођење споразума.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи