Читај ми!

Дачић у Сарајеву

Сусретом са председавајућим Председништва Босне и Херцеговине Небојшом Радмановићем, премијер Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, започео посету Сарајеву. Дачић у Сарајеву учествује на регионалном Форуму о миграцијама и азилу.

Премијер Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић је, сусретом са председавајућим Председништва Босне и Херцеговине Небојшом Радмановићем, започео посету Сарајеву у оквиру које учествује на регионалном Форуму о миграцијама и азилу.

Дачић ће се, како се очекује, током дана састати са председавајућим Савета министара Вјекославом Бевандом и министром безбедности БиХ Фахрудином Радончићем.

У Сарајево је допутовао касно синоћ, а на аеродрому су га дочекали Радончић и амбасадор Републике Србије у БиХ Нинослав Стојадиновић, јавила је Анадолија.

Он је у краткој изјави медијима рекао да је у Срајево дошао као министар унутрашњих послова, али и истакао да ће се ''састати и са осталим колегама''.

Иначе, Босна и Херцеговина је организатор Форума МАРРИ, који се одржава у оквиру председавања Регионалном иницијативом за миграције, азил и избеглице.

На Форуму учествују делегације Србије, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Албаније и БиХ, као и представници Међународне организације за миграције, Делегације Европске уније у БиХ, Канцеларије Савета Европе и других међународних организација и институција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи