Читај ми!

Цвијан: Обично спиновање ДС-а

Нисам вршио притисак на суд нити сам прекршио било који закон, рекао члан Главног одбора СНС-а Владимир Цвијан. Реч је о најобичнијем спиновању и медијском подметању које је организовала Демократска странка, тврди Цвијан.

Председник скупштинског Одбора за уставна питања и законодавство и члан Главног одбора Српске напредне странке Владимир Цвијан негирао је да је на било кога вршио притисак и да је прекршио закон на било који начин.

"Ни на кога нисам вршио притисак и нисам погазио закон на било који начин. Поносан сам на то. Срамотни написи против мене, којих је претходних дана било на сваком кораку у медијима, јесу најбруталнија лаж", навео је Цвијан у писаној изјави медијима.

Према његовим речима, реч је о најобичнијем спиновању и најординарнијем покушају да се пажња јавности скрене са умешаности челника Демократске странке у скандалозне афере, злоупотребе и организовано пљачкање грађана Србије.

"Медијска подметања и тенденциозно провлачење мог имена кроз блато организовали су челни људи Демократске странке, који тиме желе себе да оперу и да скрену пажњу јавности у покушају да понизе резултате борбе против корупције, коју је најодлучније повео председник Српске напредне странке Александар Вучић", написао је Цвијан.

Како је истакао "ни најбољи спин доктори не могу таквим лажима да обману јавност, јер грађани Србије одлично знају колико тешко живе и колико је томе допринела ДС, која је бахатим понашањем, урушавањем институција и безобзирним пљачкањем разорила земљу".

Демократска странка поднела је кривичну пријаву против Цвијана, због, како је објаснио шеф посланичког клуба Демократске странке Борислав Стефановић, притиска који је као адвокат вршио на суд у корист свог брањеника оптуженог за шверц наркотика.

Претходно је функционерка ДС-а и бивша министарка правде Снежана Маловић најавила подношење кривичне пријаве против Цвијана због кривичног дела ометања правде.

Маловић је на конференцији за новинаре изјавила да је Цвијан притиском на судију Владимира Месаровића покушао да за свог клијента Ивана Павловића, оптуженог за шверц кокаина, издејствује укидање притвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи