Читај ми!

УРС: Ђилас да престане да нас ниподаштава

Лидер ДС-а и градоначелник Београда Драган Ђилас треба да престане да нас "ниподаштава", саопштио УРС. Ђилас рекао да Влада са министром Млађаном Динкићем коме је са "два посто гласова дато да води сву економију", неће издржати следећу годину.

Уједињени региони Србије поручили су лидеру ДС-а и градоначелнику Београда Драгану Ђиласу да престане да их "ниподаштава" и додали да верују да ће, уз наставак рада, проценат њихових гласова које ће освојити бити барем петоструко већи од онога који им Ђилас у овом тренутку "самозвано додељује".

Ђилас је, гостујући у емисији "Око" na РТС-у, изјавио да Влада са министром финансија и привреде Млађаном Динкићем коме је са "два посто гласова дато да води сву економију", министром полиције који то "очито није", и премијером који има супротне ставове од председника, неће издржати следећу годину.

"Јасно нам је да Демократској странци смета када неко за мање од пет месеци уведе ред у јавне финансије, донесе буџет на време, преполови дефицит, спречи банкрот државе, растерети привреду укидањем 138 парафискалних намета и такси, спроведе професионализацију управљања у Пореској управи.", наводи се у саопштењу УРС-а поводом Ђиласове изјаве.

УРС оцењује да су Млађан Динкић као министар финансија, али и цела нова Влада Србије, доказ да у овој земљи може да се ради другачије - одговорно према грађанима и у јавном интересу.

"Тајна успеха нове Владе је што свако у њој ради оно што најбоље зна и што се ради тимски. Резултате препознају и виде грађани и о њима ће се изјаснити када за то буде време. Истини за вољу, није нам јасно да ли је Ђилас ову изјаву дао као политичар или као аналитичар, јер је проценат гласова које је УРС освојио на изборима три пута већи него што је рекао, наводи се у саопштењу. Процене политичара - аналитичара нису релевантне. Важан је једино суд грађана", наводи се у саопштењу.

УРС истиче да је циљ те странке да сви региони и сва места добију једнаке шансе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару