Читај ми!

ДС: Споразуми са Приштином нису тајни

У споразумима које је бивша Влада постигла са Приштином не постоји ништа тајно и да свако ко то тврди, говори неистину, саопштава Демократска странка и оптужује актуелну власт да је спремна за далеко веће уступке.

Демократска странка је данас саопштила да у споразумима које је бивша Влада постигла са Приштином не постоји ништа тајно и да свако ко то тврди, говори неистину.

"И власт и опозиција били су упознати са садржајем споразума и сам председник (Србије Томислав) Николић је потврдио да у споразумима не постоји ништа тајно, нити противуставно", истиче се у саопштењу ДС. 

ДС је навела да нова Влада обмањује грађане тврдњом да је реч о међународним споразумима које Влада мора да испуњава, већ каже да је пуна истина да је реч о закључцима Владе које актуелна Влада може и да поништи.

"Међутим, ова влада жели да оде даље од тих споразума и учини далеко веће концесије Приштини, па то покушава да сакрије тврдећи да она спроводи лошу политику коју је наследила", истакао је ДС и поручио да, ако Влада сматра да су споразуми са Приштином противни интересима Србије и штетни, нека их поништи и поново покрене преговарачки процес.

ДС је затражила од Владе да престане да тражи кривце за сопствену политику и да грађанима изнесе истину и план за Косово.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи