СДУ критикује именовање Дрецуна

Именовањем Милована Дрецуна на чело Одобра за КиМ, који је своју новинарску функцију злоупотребио да би до крајности продубио међунационалну мржњу на Косову, власт је на јасан начин рекла да не жели да реши косовски проблем већ жели да манипулише њиме, наводи Социјалдемократска унија.

Социјалдемократска унија оценила је да је владајућа коалиција именовањем Милована Дрецуна за председника Одбора Скупштине Србије за Косово и Метохију јасно ставила до знања да не жели да реши косовски проблем него да манипулише њиме.

"Именовањем човека који је своју новинарску функцију злоупотребио да би до крајности продубио међунационалну мржњу на Косову нова влада је на веома јасан начин рекла да не жели да реши косовски проблем већ да намерава да његовим продубљивањем настави да скреће пажњу јавности са катастрофалне економске ситуације у Србији", указано је у саопштењу СДУ.

Како је наведено, именовање Милована Дрецуна за председника тог скупштинског одбора је много више од једног у низу именовања људи који су отворено подржавали режим Слободана Милошевића.

"Овај дугогодишњи члан Социјалистичке партије Србије, који је ту партију напустио када је Милошевић уклоњен са власти, био је један од најгласнијих распиривача мржње путем медија током ратова у бившој Југославији", указала је Социјалдемократска унија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи