Читај ми!

Лајчак у Београду

Специјални изасланик ЕУ Мирослав Лајчак долази у посету Београду, где ће се састати са српским званичницима. Планирани сусрети са председником Србије Томиславом Николићем, са потпредседницом Владе за европске интеграције Сузаном Грубјешић и шефом српске дипломатије Иваном Мркићем.

Председник Србије Томислав Николић састаће се данас са специјалним изаслаником ЕУ Мирославом Лајчаком. После састанка биће издато саопштење, саопштено је из Кабинета председника Републике.

Специјални изасланик ЕУ и потпредседник словачке Владе Мирослав Лајчак, иначе, борави у посети Србији где ће разговарати са српским званичницима и учествовати на Београдском безбедносном форуму.

Из Владе Србије најављено је да ће са Лајчаком разговарати и потпредседница Владе за европске интеграције Сузана Грубјешић.

Лајчак, који обавља и дужност шефа словачке дипломатије, састаће се и са српским колегом  Иваном Мркићем, речено је Танјугу у Министарству спољних послова.

Специјални изасланик ЕУ ће, како је најављено, учествовати и на другом Београдском безбедносном форуму.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи