Читај ми!

ДС: Прогон политичких противника

Од формирања нове Владе сведоци смо свакодневних напада, неоснованих оптужби и најгнуснијих лажи које се пласирају против функционера Демократске странке, саопштено је из те странке.

Демократска странка упозорила је јавност и грађане Србије да је прогон политичких противника и хајка на ту партију данас потпуно огољена чињеница.

Од формирања нове Владе Србије до данашњег дана, сведоци смо свакодневних напада, неоснованих оптужби и најгнуснијих лажи које се пласирају против функционера Демократске странке, претњи одборницима широм Србије и преузимања локалних самоуправа и прекрајања изборне воље грађана, наводи се у саопштењу ДС.

Како се истиче, нова власт не преза ни од употребе окорелих криминалаца који су први пут правоснажно осуђени управо током мандата Владе предвођене Демократском странком.

Данашњи наступи министра Млађана Динкића и посланика владајуће коалиције су јасан доказ о повезаности кампање која се већ данима води у медијима против бившег министра из претходне Владе Оливера Дулића, наводи се у саопштењу.

Чињеница је да иза тих напада не стоје никакви аргументи и докази, већ смишљени покушаји да се тема скрене са енормног задуживања, из којег ће Динкић финансирати своје политичке пројекте, попут скијалишта на планинама које годинама немају снега, истиче ДС.

Демократска странка наводи да подржава рад правосудних органа, који све треба да испитају и докажу, и верује да ће се у тим поступцима сазнати истина и о Националној штедионици, Фонду за развој и кипарском новцу.

Из те странке поручују да је посао надлежних органа, а не министара и политичара, да спроводе истрагу и доносе пресуду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи