Читај ми!

Вучић: Очекујем оштрије нападе

Очекујем да напади на мене и странку коју тренутно водим постану жешћи и не мислим да ће се скоро завршити јер мало коме одговара да се коначно неке ствари у Србији отворе, рекао потпредседник Владе Србије и министар одбране Александар Вучић.

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Александар Вучић изјавио је да очекује да ће они којима не одговара обрачун са корупцијом у Србији интензивирати нападе на њега и Српску напредну странку.

"Очекујем у наредном периоду да напади на мене и странку коју тренутно водим буду још жешћи и још већи и не мислим да ће се скоро завршити јер мало коме одговара да се коначно неке ствари у Србији отворе", рекао је Вучић новинарима у Војнотехничком институту.

Он је поручио да ће истрајати у обрачунима са корупцијом и да, без обзира на то како ће проћи појединачни актери те борбе, нико неће моћи да победи државу Србију.

Вучић није желео да износи нове детаље о случају куповине немачког удела у листу "Политика", поручивши да ће се Влада постарати да државна имовина и права државе у том медију буду заштићени.

Он није желео да изнесе своја сазнања о томе ко је власника "Фармакома" приморао да купи педесет одсто удела у "Политици", поручивши новинарима да то питање поставе Мирославу Богићевићу.

"Ако мислите да је он био страшно заинтресован за новосадски 'Дневник' пошто му је од непроцењивог значаја за његов бизнис било како ће да извештава чувени високотиражни новосадски 'Дневник', тешко ћете ме у то уверети", рекао је Вучић.

Упитан да ли је нова влада спремна да се на неки начин нагоди са Богићевићем, Вучић је рекао да он није склон противправним нагодбама.

"Неки људи знају да би стрпали паре у џеп и да би се договарали са неким бизнисменима и, полазећи од себе, они замишљају да тако раде и неки други, али кажем им да ми не пада на памет да то радим. Само нећу да дозволим неким другим људима којима противправно деловање није страно да, кад виде да је неко у тешкој ситуацији, крену да отимају имовину", рекао је Вучић.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи