Читај ми!

Инцидент у Косовској Митровици

Аутомобил Србина запосленог у Административној канцеларији Владе Косова запаљен у Косовској Митровици. У канцеларији, која је отворена пре неколико месеци, запослено више од 50 службеника.

Непознати починиоци запалили су аутомобил чији је власник Србин, радник Административне канцеларије Владе Косова у Косовској Митровици.

Директорка те канцеларије Адријана Хоџић најоштрије је осудила инцидент који се догодио око поноћи у Косовској Митровици, истакавши да ово још једном показује одсуство владавине права на северу Косова.

Хоџићева је у изјави Танјугу потврдила да је путнички аутомобил запаљен у северном делу Косовске Митровице био власништво службеника Административне канцеларије. Она је истакла да је ово трећи случај паљења аутомобила Србима радницима запосленим у тој канцеларији.

Хоџићева је затражила од Еулекса и Косовске полиције да истраже случај и да виновнике тог инцидента изведу пред лице правде.

"Напад на имовину људи који можда само другачије размишљају не може бити повод за овакав обрачун са неистомишљеницима. Ово је потврда да на северу Косова постоји одсуство владавине права," рекла је Хоџићева.

Административна канцеларија косовске владе отворена је пре неколико месеци у северном делу Косовске Митровице и поред противљења политичких представника Срба из овог дела Косова. У тој канцеларији запослено је више од 50 службеника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи