Читај ми!

Нови државни секретари

У најновијем броју "Службеног гласника" овјављено постављење нових државних секретара и помоћника у појединим министарствима Владе Србије, и разрешење њихових претходника.

За државног секретара у Министарству одбране постављен је Александар Николић. Мирослав Тасић нови је државни секретар у Министарству културе и информисања, објављено је у најновијем броју Службеног гласника.

Ружица Стојиљковић разрешена је дужности помоћника министра финансија - Сектор буџета, док је на место помоћника министра финансија и привреде постављена Љубица Матић.

Вукици Бућковић престао је рад на положају помоћника министра пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде - Сектор за економско-финансијске послове због подношења писане оставке, а Маја Матија Ристић разрешена је дужности секретара Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, на лични захтев.

Даница Васиљевић постављена је за секретара Министарства финансија и привреде.

За заменика директора Канцеларије Националног савета за сарадњу са Међународним трибуналом за кривично гоњење лица одговорних за тешка кршења међународног хуманитарног права почињена на територији бивше Југославије од 1991. године постављена је Зорана Димитријевић која је и раније обављала ту дужност.

За помоћника директора Канцеларије Националног савета за децентрализацију Србије - Сектор за стручне и административне послове Савета, на пет година, постављен је Драган Вујчић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи