Читај ми!

Нема трзавица у Влади

Премијер Ивица Дачић рекао да између њега и Александра Вучића нема никаквих трзавица и да ће добро сарађивати у борби против организованог криминала и корупције.

Између премијера Србије Ивице Дачића и првог потпредседника Владе и министра одбране Александра Вучића нема никаквих трзавица, потврдио је Ивица Дачић и додао да ће добро сарађивати у борби против организованог криминала и корупције.

"Ако мислите да постоје трзавице између Александра Вучиће и мене – не постоје. Мислим да ћемо на овом послу веома добро сарађивати, јер је он веома јасно исказао опредељење да се борба против криминала, корупције и тероризма води на бескомпромисан начин", рекао је Дачић новинарима у Гучи.

Уосталом, додао је премијер, Вучић је мој заменик и први потпредседник Владе који је задужен за ту област, а бескомпромисна борба против криминала и корупције била је једна од првих ствари на којој сам инситирао и током претходног мандата на месту министра полиције.

"Ја сам први у Влади Србије увео принцип консултација и координације, што до сада није био случај", навео је Дачић и најавио да ће, у складу с тим, сваке седмице бити одржавани састанци свих шефова странака владајуће коалиције.

"Очекујем да ће влада заиста функционисати као тим", навео је Дачић.

Он је рекао да ће борба против криминала бити још оштрија и да ће бити настављен рад на предметима који су до сада отворени.

"Сигурно ће бити нових предмета који ће настати као резултат рада свих органа за спровођење закона", оценио је Дачић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи