Читај ми!

Тадић разговарао са Дзуриндом

Политичка ситуација у Србији, региону и постизање напретка у даљем процесу реформи и евроинтеграција, биле се теме разговора лидера ДС-а Бориса Тадића и члана Спољнополитичког одбора словачког парламента Микулаша Дзуринде.

Председник Демократске станке Борис Тадић разговарао је у седишту те странке са чланом Спољнополитичког одбора Парламента Републике Словачке Микулашом Дзуриндом о политичкој ситуацији у Србији и региону.

Тадић је истакао значај подршке Словачке на путу европских интеграција Србије и у очувању територијалног интегритета, наводи се у саопштењу ДС-а.

Сусрет лидера ДС са Дзуриндом, некадашњим премијером и министром спољних послова Словачке, био је прилика за разговор о даљем процесу реформи и евроинтеграција Републике Србије, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи