Веселиновић: Саднице грађанима као "пелцер промена" на изборима

Коалиција "Морамо за добар град' организовала је у центру Београда акцију дружења са грађанима и поделу садница као симбол 'пелцера промена' које ће наступити после 3. априла. Кандидат те коалиције за градоначелника, Добрица Веселиновић је истакао да је гласање на предстојећим изборима неопходан први корак у борби за добар град.

Кандидат за градоначелника испред покрета Не давимо Београд и коалиције 'Морамо' Добрица Веселиновић објаснио је шта симболизују саднице које су, како је навела та коалиција, грађани радо прихватали, и још једном их позвао да у великом броју изађу на биралишта.

"Данас смо грађанима делили 'пелцер промена' са жељом да им биљке у кућама успевају као што би и промене у Београду требале да успеју после 3. априла. За то морамо да се изборимо," казао је Веселиновић, пренела је прес служба Не давимо Београд.

Додао је да је гласање на предстојећим изборима неопходан први корак у борби за добар град.

"Морамо да 3. априла изађемо на биралишта. Морамо да учинимо да Београд постане добар, солидаран, зелен и одржив град," поручио је Веселиновић.

Коалиција 'Морамо за добар град' представила је током предизборне кампање прецизно разрађен план и програм, и понудила конкретна решења за сва животна питања која муче грађане.

Та решења, како наводи та коалиција,  укључују нови приступ политици, ревизију свих штетних уговора и планова, ревизију буџета и партиципативно учешће грађана у доношењу одлука, решавање проблема саобраћаја, децентрализацију и као приоритет, заштиту зелених површина и смањење загађености земље, воде и ваздуха.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи