Читај ми!

Николић позвао Тадића на ТВ дуел

Позивам лидера ДС-а Бориса Тадића на телевизијски дуел на којем ћемо разрешити ко је шта радио и како стекао имовину, рекао председнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић. Дуел на РТС-у.

Председнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић позвао је лидера Демократске странке Бориса Тадића на телевизијски дуел на коме би, како је рекао, било разјашњено ко је шта радио и како је стекао имовину.

ТВ дебата председничких кандидата Бориса Тадића и Томислава Николића одржаће се 16. маја, на Првом програму РТС-а.

"Видим да бивши председник сумња у моју част и поштење. Подржавам ту идеју да се истражи шта је све ко у животу радио и питам га зашто за ових осам година није покренуо ту акцију. Можда зато што је био искључиво председник своје странке, па је требало да разјурује људе с којима ујутру пије кафу", рекао је Николић уз позив да о томе разговарају директно пред камерама.

"Позивам Тадића да о томе разговарамо директно, не преко његових медија које злоупотребљава, него на РТС, или где он хоће и како хоће", поручио је Николић.

Тадић рекао да је за дуел спреман већ сутра, међутим, Николић тај предлог није прихватио, већ је оставио алтернативу за четвртак и суботу.

Председнички кандидат Српске напредне странке позвао је Тадића да понесе књиге и рачуне, а он ће, са друге стране, понети и повести све што како би се то коначно рашчистило, рекао је Николић обраћајући се присталицама у Старој Пазови.

Николић је рекао и да не личи на њега да увек узвраћа ономе ко с њим прљаво разговара.

"Нека Тадић размисли колико је већ упрљао своје руке и колико је тешко да пребаци одговорност на мене кад има одговорности и код себе и у својим редовима", рекао је председнички кандидат СНС-а.

Николић је истакао да не очекује подршку странака, већ грађана који желе промене, а лидерима странака поручио је да не ограничавају бираче приликом избора јер, како је рекао, то није могуће.

"Позивам све грађане да изађу на изборе, јер, иако више нема њихових кандидата, биће изабран њихов председник. Нека одлуче кога желе за председника: или да се настави агонија у којој смо живели до сада, или да изведемо много тога доброг за грађане Србије", рекао је Николић.

Лидер СНС-а истакао је да није било разговора ни о формирању владе, ни о подршци у другом кругу председничких избора.

Коментаришући изјаву председника СПС-а Ивице Дачића да су му потребне гаранције за подршку неког од двојице кандидата пре другог круга, јер је могуће да се ДС и СНС договоре без социјалиста, Николић је рекао да неке од изјава Дачићу може да опрости, јер су дате током ноћи у којој се "можда нешто и попило".

"Али прошло је време када се пије, сада треба да се ради. Нека мало усклади своје изјаве са ситуацијом у Србији и све ће бити како треба", закључио је Николић.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару