Читај ми!

СРС: Николић и Вучић се плаше повратка Шешеља

Николић и Вучић су избезумљени због могућег доласка Војислава Шешеља у Србију и спремни су на све, саопштава СРС. Велимир Илић је "средство у рукама" Вучића и Николића, који се "сами не усуђују да нападну Шешеља".

Српска радикална странка сматра да се лидер Српске напредне странке Томислав Николић и његов заменик Александар Вучић плаше могућег повратка председника СРС Војислава Шешеља из Хашког трибунала у Србију.

Радикали су, такође, одбацили као неистиниту изјаву лидера Нове Србије Велимира Илића да га је Шешељ звао из Хага пре операције и коментарисао његове политичке потезе, и оптужили Илића да је "средство у рукама" Вучића и Николића, који се "сами не усуђују да нападну Шешеља".

"Јасно је да су Вучић и Николић избезумљени од нервозе и панике због најава могућег доласка Војислава Шешеља у Србију и да су спремни на све", наводи се у саопштењу СРС.

"Војислав Шешељ се никада, ни на један начин, није бавио деловањем једне занемарљиве политичке организације као што је странка Велимира Илића", тврде из СРС.

Радикали истичу да је "скандалозан начин на који су Вучић и Николић, преко Илића, покушали да упрљају човека коме живот виси о концу и који није у стању ни да чита, а камоли да се бави сплеткарењима у табору напредњака".

СРС је такође још једном поновила да неће улазити ни у какве предизборне и постизборне коалиције са странкама које се залажу за улазак Србије у ЕУ.

Скупе комуналије у Београду

Kандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда Немања Шаровић сматра да комуналије могу бити јефтиније, само ако се, како тврди, реши проблем корупције у јавним предузећима.

Шаровић је данас, на конференцији за новинаре организованој у Кнез Михајловој улици, рекао да на комуналије од просечног кућног буџета "оде" четвртина, напомињући да су оне скупље из месеца у месец.

Он је као пример навео рачуне за "Инфостан", који су, како је рекао, у последње две или три године сваког месеца расли за неколико десетина или стотина динара.

Шаровић је додао да је, по званичним статистикама, просечној београдској породици потребно око 96.000 динара да би преживела месец дана.

"Ако узмемо у обзир да у четворочланој породици највише двоје ради, а често само једна особа, јасно је да им месечно фали готово 300 евра да би подмирили основне потребе", додао је кандидат СРС за градоначелника Београда.

недеља, 28. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару