Читај ми!

Регионална хроника 28. март

Представљени кандидати за одборнике СНС-а у Краљеву. Комплетну одборничку листу за предстојеће изборе у Ужицу предала је и ДСС. У Врању коалициони споразум о заједничком учешћу на изборима за одборнике Скупштине града потписали су СПС, ПУПС, ЈС и СДПС. Изборна листа Чедомир Јовановић-Преокрет ЛДП, СПО, СДУ тражи подршку бирача на предстојећим изборима у Крагујевцу.

Крагујевац: СПС, ПУПС, ЈС предале изборну листу

Градска изборна комисија прихватила је, под редним бројем седам, изборну листу "Ивица Дачић - СПС, ПУПС, ЈС" чији је носилац на локалним изборима у Крагујевцу, Славица Ђукић Дејановић.

У тој коалицији кажу да су добитна комбинација, јер их повезују добри резултати и испуњена обећања у предходном периоду.

Коалиција СПС, ПУПС, ЈС  је програмска коалиција, формирана пре свега на заједничком социјалном програму. Циљ нам је запошљавање грађана и бољи живот у свим сферама. Наши кандидати су од раније познати бирачима", каже председник Градског одбора СПС-а у Крагујевцу и први на листи доктор ветерине Зоран Прокић.

Коалиција "Преокрет" предала је Изборној комисији листу кандидата за одборнике у Скупштини града пред предстојеће локалне изборе. Носилац листе је председник Градског одбора ЛДП у Крагујевцу доктор Зоран Тодоровић.

Изборна листа Чедомир Јовановић-Преокрет ЛДП, СПО, СДУ тражи подршку бирача на предстојећим изборима како би ушла у локални парламент и грађанима понудила своју визију модерног ефикасног, европског Крагујевца.

"До сада нисмо били у власти и нисмо давали грађанима лажна обећања", каже Тодоровић и истиче да њихова изборна листа има много тога да понуди за бољи живот Крагујевчана.

КРАЉЕВО: Представљени кандидати за одборнике СНС-а

У Краљеву су "Победићемо Демократску странку и коалицију на власти на предстојећим изборима", поручио је у Краљеву професор доктор Милан Бачевић, председник Извршног одбора Српске напредене странке.

Ужице: ДСС предао изборну листу

Комплетну одборничку листу за предстојеће изборе у Ужицу предала је и Демократска странка Србије, која креће у кампању залажући се  за ново запошљавање и развој постојећих производних капацитета, као и смањење задужености града.

Демократска странка Србије у Ужицу представила је и своје кандидате за народне посланике, уз Тихомира Петковић носиоца одборничке листе ДСС-а , то су и докторка Марија Марковић и инжењер Недељко Миросављевић.

Врање: СПС, ПУПС, ЈС и СДПС заједно на изборе

Коалициони споразум о заједничком учешћу на изборима за одборнике Скупштине града Врања потписали су Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера, Јединствена Србија и Социјалдемократска партија Србије.

"Имају искуство, знање, умеће, снагу, енергију да поведу причу у позитивном смеру", каже  Зоран Антић, председник ГО СПС.

Социјална и развојна компонента, додао је Антић, спајају програме странака, бољи живот грађана, бесплатан превоз у локалном саобраћају за пензионере, отварање Дома за старе, ефикасније решавање проблема неуспешно приватизованих предузећа.

Зрењанин: ДСС представио програм

Доктор Милета Михајов први на листи Демократске странке у Зрењанину представио је данас програм ове странке пред предстојеће изборе са посебним нагласком да ће и у наредном периоду, уколико освоје власт и у наредном мандату, посебну пажње посветити отварању нових радних места.

"Посветићемо се довођењу нових инвеститора, како иностраних, тако и домаћих, јер је то мотор развоја Зрењанина", каже Михајов.

На листи Демократске странке Зрењанин налази се 67 кандидата и, према речима доктора Михајлова, то је тим који жели да и у наредном мандату настави са започетим пословима са посебним акцентом о пружању веће помоћи у селима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару