Читај ми!

Удес код Београда

Једна особа је погинула у удесу на обилазници око Београда. Возач "југа" ударио у шлепер бугарске регистрације и погинуо на лицу места.

Шездесетдвогодишњи возач "југа" погинуо је јутрос око 7 часова када је ударио у шлепер бугарске регистрације на обилазници око Београда код Сурчина.

Према незваничним информација, возач "југа" претицао је камион, када је закачио други камион ваљевских регистрација који се кретао у супротном смеру и ударио у трећи камион, бугарских таблица. 

Саобраћај на том делу пута био је привремено обустављен.

Из Ауто-мото савеза упозоравају да је због магле на појединим путним правцима смањена видљивост на 30 до 50 метара. Због смањене видљивости и влажних и клизавих коловоза саветује се опрез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи