Читај ми!

Туча у возу за дерби

Три особе су повређене у тучи навијача Црвене звезде и Партизана у возу Скопље - Београд код Куманова. Македонска полиција привела двојицу навијача, а за 14 се трага.

Три особе повређене су у петак увече у масовној тучи навијача Црвене звезде и Партизана у међународном возу на релацији Скопље - Београд, а македонска полиција је привела две особе, јављају македонски медији.

У воз је прво, око 21 час, ушло 20 навијача из Скопља који су кренули у Београд да прате данашњи дерби.

По уласку 16 присталица супротног табора у Куманову, који су носили мотке и бејзбол палице, један од навијача из Скопља је упалио бакљу, после чега је дошло до масовне туче у возу.

Од тројице повређених, један младић из Куманова има опекотине на лицу. Према изјавама сведока већина учесника у тучи имају око 20 година.

Због овог инцидента међународни воз на линији Скопље - Београд задржан је на станици у Куманову до поноћи.

Током туче су поломљена три стакла на возу и причињена је материјална штета. Полиција, која утврђује околности под којима је избио инцидент, привела је две особе које је после саслушања пустила, а за 14 навијача који су ушли у воз у Куманову се трага, јавили су македонски медији.

Вечити дерби, 141. по реду између Црвене звезде и Партизана игра се данас на стадиону Маракана у Београду.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи