Читај ми!

Oдложено суђење Цеци

Фолк певачици Светлани Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу суђење за насилничко понашање одложено за 26. децембар, јер Оцокољић није примио оптужницу.

Суђење фолк певачици Светлани-Цеци Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу, због оптужби за насилничко понашање према директору ФК "Млади пролетер" Александру Оларевићу 2007. године, одложено је за 26. децембар, јер Оцокољић није примио оптужницу.

Судија београдског Првог основног суда Данијела Кош усвојила је молбу Оцокољића да њему и његовом браниоцу Миши Петровском да времена за упознавање са оптужницом.

Оптужница им је, наиме, уручена тек данас, па су тражили додатно време за припрему одбране.

Александар Оларевић није се појавио на суду, јер је, према речима његовог пуномоћника Бориса Павловића, болестан. Супруга оштећеног, Снежана Оларевић, која треба да сведочи у овом процесу, кажњена је са 50.000 динара, јер се није појавила на суђењу, иако је уредно позвана.

Судија Кош одбила је предлог браниоца Ражнатовићеве, Горана Петронијевића, да се суђење одложи до марта, пошто јој 22. фебруара истиче казна кућног затвора.

Ражнатовићева је у суд дошла у пратњи два адвоката, Петронијевића и Драгана Хрговића, као и неколико чланова обезбеђења. Иако је први пут од јуна напустила кућни притвор, у суд је дошла видно расположена.

Оптужним предлогом Првог основног јавног тужилаштва, познатој певачици и њеном зету на терет се ставља да су 18. јуна 2007. године, испред управне зграде ФК "Млади пролетер", грубо вређали, а потом и нанели лаке телесне повреде Оларевићу, директору клуба.

Оларевић је против Ражнатовићеве и Оцокољића поднео кривичну пријаву због напада, па је повукао, али је тужилаштво ипак одлучило да их гони по службеној дужности.

Ражнатовићева служи казну од годину дана кућног затвора на коју је осуђена због противправног присвајања дела новца од трансфера фудбалера ФК "Обилић" у иностране клубове док је била председник тог клуба 2000. године.

Припадници Управе за извршење кривичних санкција, преко електронске наруквице контролишу да ли Ражнатовићева поштује забрану напуштања куће.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи