Читај ми!

Без потврда о хапшењу Кеке

Још увек нема званичних потврда да је у акцији бразилске полиције ухапшен и Дејан Стојановић Кека. Министар полиције Ивица Дачић је рекао да се наводи о ухапшенима проверавају, али да се поуздано зна да је ухапшен Горан Нешић, који је, каже Дачић, био мета акције.

Српски правосудни органи још нису добили званичну потврду из Бразила да је тамо ухапшен Дејан Стојановић Кека, вођа новобеоградске криминалне групе. Како је већина ухапшених користила лажна документа, у току је утврђивање њихових правих идентитета.

"Ми сада проверавамо све те наводе. У сваком случају, Горан Нешић је за бразилску и нашу полицију био мета и он је ухапшен. Информација о хапшењу Кеке је тек накнадно дошла, али за сада немамо информација да је то заиста тако", рекао је министар унутрашњих послoва Ивица Дачић. 

"Мислим да су то биле преурањене информације које нису имале полицијске потврде Интерпола", рекао је Дачић. 

Да правосудни органи нису обавештени о хапшењу Стојановића потврдио је и тужилац за организовани криминал Миљко Радисављевић. 

"Ми нисмо објавили ничија имена, јер се још ради на идентификацији ухапшених који су се у Бразилу крили под лажним именима", подсетио је Радисаљевић.

Бразилска полиција ухапсила је 31 припадника међународне наркобанде, међу којима је шест држављана Србије и петорица из Хрватске. Министарка правде Снежана Маловић је раније рекла да су међу ухапшенима Горан Нешић и Дејан Стојановић Кека.

Према инфорамцијама које су тада стигле, у акцији бразилске полиције ухапшени су и Ален Мемовић, Александар Секулић, Милан Карановић и Александар Нешић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи