Ухапшен одбегли возач

Пожаревачка полиција ухапсила је Ивицу В. (23), из села Црљенца у општини Мало Црниће, због напада на саобраћајне полицајце и фалсификовања исправе.

У улици Моше Пијаде у центру Пожаревца, 30. марта око 22.40, полиција је покушала да заустави возило марке "алфа ромео". Не поштујући наредбу саобраћајне полиције, возач је убрзао кретање. Бежећи пред полицијском патролом која је кренула за њим, сустигла га и препречила му пут, возач је ударио у задњи део полицијског возила.

Не поштујући наредбу полиције да изађе из возила, осумњичени је својим возилом налетео најпре на једног а потом и на другог саобраћајног полицајца и након тога успео да побегне. Полиција је приликом покушаја да заустави возило користила и ватрено оружје.

Како незванично сазнаје новинар РТС-а, Ивица В. је возио аутомобил коме је истекла регистрација, на који је ставио регистарске таблице другог аутомобила. Полицајци су приликом његовог бега испалили више хитаца, од којих су два метка завршила у самом аутомобилу, али возач није повређен.

Након интензивне потраге осумњичени је пронађен, лишен слободе и уз кривичну пријаву предат истражном судији Основног суда који му је одредио притвор у трајању до 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи