Заплена чекова вредних милион долара

Цариници запленили чекове вредне милион долара, које су пронашли у колима турског држављанина, на граничном прелазу Градина.

Чекови вредни милион долара заплењени су на граничном прелазу Градина на српско-бугарској граници, приликом претреса аутомобила турског држављанина И.К. 

Шеф Царинске испоставе Градина Владимир Стојановић рекао је да је свих 468 чекова, чија је појединачна вредност 2.000 долара, пронађено у левој страни инструмент табле аутомобила "бе-ем-ве 346" немачких регистарских ознака и испод сувозачевог седишта.

"На детаљну контролу возила цариници су се одлучили након разговора са возачем И. К. који је на многа питања одговарао прилично конфузно. И.К је путовао готово без пртљага", рекао је Стојановић.

"Сви чекови припадају једној од пет највећих америчких банака, калифорнијској 'Сити Пацифик нешнал бенк'", рекао је Стојановић и додао да је реч о рекордној заплени овог типа.

Стојановић је напоменуо да је полиција ухапсила турског држављанина, возача И. К.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи