Хапшење дилера дроге

Ухапшене три особе због производње, продаје дроге и криминалног удруживања. Заплењена већа количина наркотика, саопштио МУП.

Београдска полиција ухапсила је Александара Д. (33), Небојшу У. (34) и Стевана М. (35), из Београда, под оптужбом да су правили и продавали дрогу.

Полиција их сумњичи да су у 2010. години организовали криминалну групу ради продаје дроге на територији Београда, Руме и Старе Пазове.

Осумњичени су, на територији Београда, изнајмили више станова у којима су држали хероин. У дрогу су додавали парацетамол, кофеин и друге супстанце, да би повећали укупну масу хероина.

Дрогу су паковали у пакете од 50 до 200 грама, које су даље препродавали уличним дилерима.

Приликом хапшења осумњичених и претресом њихових станова и кола, пронађен је килограм хероина и 850 грама парацетамола, две електронске ваге за прецизно мерење, 180.000 динара и 1.300 евра.

Раније су ухапшени и Бојан Ш. (29) и Петар С. (35) из Руме, који су од њих набављали дрогу за даљу продају у свом граду.

Након истека полицијског задржавања, ухапшени ће уз кривичну пријаву бити приведени дежурном истражном судији Вишег суда у Београду, наводи се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи