Несрећа у Врњачкој Бањи

Слободан М. и Душан С. из Доње Омашнице код Трстеника тешко су повређени приликом копања бунара у Врњачкој Бањи, у коме су изгубили свест због тровања гасом. После реанимације и детоксикације пацијенти сада дишу, без помоћи апарата.

Тешко су повређени Слободан М. (43) и Душан С. (21) из Доње Омашнице код Трстеника. Они су копали бунар у Врњачкој Бањи, када су изгубили свест, због тровања гасом.

Довезени су у Здравствени центар "Студеница" у Краљеву, где је после мера реанимације и терапије њихово здравствено стање стабилизовано, али и даље захтева интензивно лечење.

Према речима директора Здравственог центра Драгана Арсића, највероватније се ради о тровању угљенмоноксидом, због чега су лекари ове установе у сталном контакту са колегама у Центру за токсикологију Војномедицинске академије.

"После реанимације и детоксикације пацијенти сада спонтано дишу, без помоћи апарата, али њихово стање и даље захтева озбиљно лечење, као и додатну дијагностику. Смештени су у Интензивној јединици наше установе", рекао је Арсић.

Према његовим речима, пацијенти су у Здравственом центру "Студеница" довезени око 11 часова.

Полицијска управа је саопштила да је онесвешћене Слободана М. и Душана С. екипа Ватрогасно-спасилачког одељења извукла из бунара дубоког око 13 метара.

Несрећа се догодила у Врњачкој Бањи у Улици Ива Андрића, а случај су пријавили власници бунара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи