Убио пријатеља у лову?

З. П. ухапшен због сумње да је у незаконитом лову, на територији Краљева, убио пријатеља. З. П. сутра пред истражним судијом Вишег суда у Чачку.

Полиција је ухапсила З. П. из драгачевског села Каона под сумњом да је у четвртак 10. марта у незаконитом лову на територији Краљева убио дугогодишњег пријатеља Р. Д. из села Горњи Дубац.

Они су били у лову на дивље свиње у близини основне школе у селу Прокљеница, а са њима је био још један ловац.

Миленко Рудинац, председник ловачког друштва из Каоне рекао је за РТС да је реч о несрећном случају и да је З. П. несмотрено пуцао у свог пријатеља.

"Они су били удаљени један од другога око 150 метара. Обојица су пуцали у дивљу свињу. З. П. је из карабина испалио један метак, а Р. Д. је преминуо на лицу места", рекао је Рудинац.

Према речима истражног судије Вишег суда у Чачку, Бранка Миловановића, због неприступачности терена и временских услова увиђај на месту догађаја још увек траје.

Како се наводи у полицијском саопштењу, осумњиченом З. П. се на терет ставља да је извршио и кривична дела производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја, и кривично дело незаконитог лова.

З. П. ће бити приведен истражном судији Вишег суда у Чачку, по чијем налогу ће бити обављена обдукција тела преминулог Р. Д.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи