Ухапшен сарадник Дарка Шарића

Љубиша Вуковић из Пљеваља ухапшен, на основу италијанске потернице која је за њим расписана због сумње да је, у оквиру криминалне групе са Дарком Шарићем на челу, трговао кокаином на територији Италије.

Београдска полиција ухапсила је Љубишу Вуковића (37) из Пљеваља, на основу италијанске потернице која је за њим расписана због сумње да је, у оквиру криминалне групе са Дарком Шарићем на челу, трговао кокаином на територији Италије.

У саопштењу МУП-а се наводи да је потерница расписана у оквиру акције "Лоптице", по наредби суда за прелиминарне истраге у Милану, због кривичног дела у вези са злоупотребом наркотика.

Окружни суд у Београду je Вуковићу одредио притвор, додаје се у саопштењу.

По налогу Италијанског суда, средином новембра у Србији, Црној Гори и Словенији ухапшено је више од 80 осумњичених за трговину кокаином, међу којима је и млађи брат Дарка Шарића, Душко.

У Београду су тада ухапшене четири особе, али су после саслушања пуштене на слободу до приспећа италијанске документације у Специјални суд у Београду.

За њима је остала на снази црвена потерница, тако да би, уколико би покушали да напусте Србију, били ухапшени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи