Експлозија гаса код Ваљева

Возач камиона погинуо приликом експлозије боце са течним нафтним гасом, у Дивцима код Ваљева. У експлозији, приликом претовара плинских боца, повређен радник гасне станице.

Једна особа је погинула, а једна повређена од експлозије боце са течним нафтним гасом, у месту Дивци код Ваљева.

Погинуо је возач камиона Ненад И. из Јагодине, који је превозио плинске боце. У експлозији је лакше повређен радник фирме "Гиле гас".

Несрећа се догодила јутрос око осам сати на продајном месту фирме "Гиле гас", приликом претовара плинских боца.

Од експлозије боце од 10 литара, уништена је кровна конструкција складишта течног нафтног гаса, а стакла на објекту су попуцала, саопштила је полиција.

На месту несреће интервенисале су екипе Хитне помоћи. Повређени радник је, после указане лекарске помоћи у Ургентном центру ваљевске болнице, пуштен на кућно лечење.

Припадници ватрогасно-спасилачке јединице Ваљево прегледали су место и утврдили да нема опасности од накнадних експлозија и пожара, навео је МУП у саопштењу.

"Према првим налазима истраге, до експлозије је дошло приликом претакања гаса из боце у боцу", рекао је агенцији Бета истражни судија Основног суда у Ваљеву Никола Мирковић, прецизирајући да ће та претпоставка морати да се вештачи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи