Пожар у центру Београда

Једна особа повређена у пожару у Булевару мира у Београду. Пожар избио у стану на првом спрату зграде која је требало да буде расељена и срушена пре готово 40 година.

Шездесетогодишња Д.Ђ. повређена је у пожару, у стану на првом спрату зграде која је требало да буде расељена и срушена пре готово 40 година.

Пожар је избио око поднева у Булевару мира у Београду, а повређена Д.Ђ. је колима Хитне помоћи превезена на Институт у Звечанској.

Лекари су констатовали опекотине другог степена на десној потколеници.

Пожар се брзо проширио на поткровље, али, на срећу, власница стана Магдалена Марушић није била код куће.

Неколико ватрогасних екипа гасило је пожар, а Бора Алимпић из Ватрогасне екипе Београд рекао је да нема опасности од даљег ширења пожара.

Узрок пожара није утврђен, а како кажу у ватрогасној бригади, такви пожари уобичајени су за старе објекте који се налазе у најужем центру Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи