Лажна дојава о бомби у Општини Зајечар

Непозната особа дојавила да је у згради Скупштине града Зајечара постављена бомба. Дојава била лажна, утврдила полиција. Узрок спорење због изградње фабрике "Горење", сумња градоначелник Бошко Ничић.

Зајечарска полиција добила је синоћ дојаву од непознате особе да је у згради Скупштине града постављена бомба. Полиција је утврдила да је дојава била лажна.

Члан Градског већа за Ванредне ситуације и безбедност Милко Тодоровић рекао је да је обезбеђење брзо реаговало и да су антидиверзионе јединице извршиле детаљан преглед зграде и утврдиле да је дојава лажна.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић сумња да је претња бомбом покушај да се умањи значај потписивања уговора о изградњи фабрике "Горење" у том граду.

"Ја нисам добио никакве претње, али је то можда покушај да се стави мрља на потписивање уговора", рекао је Ничић.

Изградњи фабрике у Зајечару успротивили су се званичници Ваљева који су од премијера Србије Мирка Цветковића затражили да спречи потписивање уговора.

Они сматрају да је локација будуће фабрике премештена из Ваљева у Зајечар, из политичких разлога, под утицајем министра економије Млађана Динкића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи