Саобраћајна несрећа код Јагодине

Три особе теже су повређене у несрећи на аутопуту Београд-Ниш, у близини Јагодине. Возило прокупачке Полицијске управе преврнуло се на кров, највероватније услед неприлагођене брзине и клизавог коловоза.

У саобраћајној незгоди на аутопуту Београд - Ниш код Багрдана, десетак километара северно од Јагодине, теже су повређена три припадника Полицијске управе у Прокупљу.

Несрећа се догодила данас нешто после 15 сати, пошто се возило "мицубиши пајеро" преврнуло на кров, речено је Танјугу у Саобраћајној полицији у Јагодини.

Повређена лица смештена су, после несреће, у Општу болницу у Јагодини. Дежурни хирург др Рашко Рашић изјавио је Танјугу да је на одељењу те болнице задржан један од три полицајца прокупачке Полицијске управе "ради опсервације, због увећане слезине".

Друга два полицајца прегледали су ортопеди, и они су пуштени кућама.

У саобраћајној полицији претпостављају да је узрок незгоди клизав коловоз и брзина неприлагођена стању пута.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи