Ухапшени због пљачке банке

Полиција у Нишу ухапсила је Петра Ј. и Драгана П, због сумње да су марта ове године опљачкали Војвођанску банку. Приведено још седам особа.

Нишка полиција ухапсила је Петра Ј. (36) и Драгана П. (42) из Ниша, осумњичене за учешће у оружаној пљачки Војвођанске банке у марту, када је из трезора однето око 50 милиона динара. Они ће после полицијског задржавања бити предати истражном судији Вишег суда у Нишу.

Полиција је привела још седам лица и у току је вештачење, како би се утврдило да ли су и они учествовали у пљачки трезора Војвођанске банке.

Војвођанска банка у Нишу, у Епископској улици, опљачкана је петог марта, а према тадашњем полицијском саопштењу, пљачку су извеле три непознате маскиране особе уз претњу ватреним оружјем, које су онеспособиле двојицу радника обезбеђења са више удараца у главу.

"После рада од девет месеци, успели смо да идентификујемо два извршиоца и они су јуче ухапшени у центру града. Приликом хапшења, нису пружали отпор", рекао је шеф Криминалистичке полиције у Нишу Драган Бадић.

Према његовим речима, новац из пљачке није пронађен, а за хапшење двојице осумњичених полиција има материјалне доказе, о којима није желео да говори због истраге која је још у току.

"Акција није окончана. Јуче смо привели и неколико особа на информативни разговор. Покушавамо да идентификујемо остале учеснике пљачке", рекао је Бадић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи